MENIU

Era doar o copilă când a ucis o femeie de 70 de ani. După ce a fost eliberată din închisoare, ŞOC!

La puţin timp după ce a fost eliberată din închisoare, femeia care, în tinereţe, a ucis cu sânge rece o bătrănă în vârstă de 70 de ani, a fost găsită moartă în propria casă.

Tina Molloy și-a schimbat numele și s-a mutat în cealaltă parte a Marii Britanii, după ce a fost eliberată din închisoare, unde a ispășit pedeapsa pentru crima comisă, când avea doar 17 ani.

Molloy și complicea ei, Maria Rossi, au ucis-o pe Edna Phillips (70) în iulie 1992 pe proprietatea acesteia din Penywaun, lângă Aberdare, Țara Galilor.

Cele două au strangulat-o pe pensionară cu zgarda câinelui ei, după ce i-au tăiat fața cu un cuțit și a acoperit-o pe victimă cu ouă sparte. Edna Phillips a fost înjunghiată de 35 de ori în față și de 18 ori în piept. Acestea au comis crima sub influența băuturii și a drogurilor.

Rossi și Molloy au pledat vinovate. Când cele două adolescente au fost judecate, o mulțime de 300 de persoane a luat cu asalt casele familiior, spărgându-le ferestrele. Ambele familii au primit adrese secrete după incident.

Molloy a devenit eligibilă pentru eliberare în 2004, după ce sentința inițială a fost redusă la 12 ani, dar nu a reușit niciodată să se întoarcă în Țara Galilor și s-a mutat la o distanță considerabilă de locul faptei.

Poliția din Cambridgeshire a confirmat că au găsit în incinta unei proprietăți particulare cadavrul unei femei cu vârsta de aproximativ 40 de ani.

Ei au spus că decesul a fost considerat fără suspiciuni și nu este nevoie de evaluarea legiștilor.