MENIU

Adjunct al șefului de post din Otopeni, găsit mort în mașină, împușcat în cap. Care sunt primele ipoteze ale anchetatorilor

Adjunctul șefului de post din Otopeni, găsit mort în mașină, împușcat în cap

Un poliștist de 33 de ani, adjunct al șefului de post din orașul Otopeni, a fost descoperit mort, în propria mașină, cu o plagă împușcată la nivelul capului, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov. 

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și criminaliști, care au constatat faptul că pe DJ 100, în zona bălții Tunari, în interiorul unui autoturism se află un bărbat, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

"În urma primelor verificări, a fost identificată persoana respectivă, în cauză fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, având funcția de agent sef adjunct, în cadrul Poliției Orașului Otopeni, acesta aflându-se în afara serviciului.

Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon.

Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019.

La fața locului s-a deplasat o echipa operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în cauză fiind efectuate cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", anunță IPJ Ilfov.

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este a unei sinucideri. Polițistul era cercetat pentru luare de mită. Însă există și a doua variantă luată în calcul de oamenii legii, cea a unei răzbunări, relatează Realitatea PLUS. 

Mai multe articole despre:
politist impuscat in cap Otopeni