MENIU

Adina Florea, propunerea lui Toader la șefia DNA, personaj controversat în Constanța

Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție este un procuror controversat în Constanța!

Colegii din parchet au observat ascensiunea fulminantă a tinerei domnișoare procuror. Au asociat totul cu relația de apropiere de Cristian Deliorga, fost vicepreședinte CSM, și el procuror venit din Constanța.

Adina Florea a instrumentat mai multe dosare cu politicieni, printre care primarul Constanței, Radu Mazăre, anchetat atunci pentru însemnele naziste purtate într-o defilare și primarul din Năvodari, Nicolae Matei.

Surse Realitatea TV susțin că Adina Florea și tatăl său sunt apropiați de grupul baronului rosu Felix Stroe, Ion Dumitrache și Gheorghe Teșeleanu. Florea senior și ceilalți trei pesediști sunt implicați în mai multe afaceri împreună, iar Teseleanu este casatorit cu fiica lui Dumitrache, si ea deputat PSD.

În plus, dosarul Zvastica, instrumentat de Adina Florea față de edilul Constanței este unul dintre demersurile care au dus la înlăturarea facțiunii Mazăre din PSD Constanța în favoarea grupului Stroe-Dumitrache. Felix Stroe și Ion Dumitrache dețin acum monopolul pentru funcțiile cheie și sunt oamenii care controlează județul Constanța.

Mai multe articole despre:
null