MENIU

Adina Alberts s-a separat de Cataramă, milionarul e dispus să se autocontamineze cu COVID

cataraman alberts

Renumitul medic Adina Alberts, partenera lui Viorel Cataramă, a anunțat că e gata să se mute din domiciliul comun, după ce milionarul a afirmat că ar fi dispus să se contamineze cu noul covid, pentru a demonstra că nu este atât de periculos.  Într-un lung mesaj pe facebook, Alberts îi transmite lui Cataramă că este ,,total împotriva unei asemenea abordări" și că, între soție și medic, alege pentru o vreme să fie medic.

ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor. (...)

În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din țânțar, armăsar".

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. (...) ...totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei.

Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății." a scris Alberts.

Mai multe articole despre:
Catarama Alberts virus Firea covid