MENIU

Adevărul despre bicarbonat. Ce spune Dr. Oz despre proprietăţile bicarbonatului

Potrivit experţilor invitaţi în emisiunea The Dr. Oz Show, bicarbonatul poate să fie folosit ca exfoliant pentru ten, ca şampon uscat pentru părul gras, precum şi pentru un zâmbet strălucitor şi o pedichiură perfectă, scrie site-ul frunza-verde.ro.

Metode naturale pentru a vă rezolva micile problemele de sănătate cu bicarbonatul de sodiuPentru a trata acneele, furunculii sau aftele creaţi o pastă având ca bază bicarbonatul de sodiu şi puţină apă, apoi aplicaţi-o. Atenţie, pentru afte, este puţin mai dureroasă, dar foarte eficace. Dacă sunteţi o persoană sensibilă puneţi bicarbonatul în apa de gură. Pasta făcută este, de asemenea, foarte bună şi pentru micoze la picioare,  negi, intepaturi şi alte mancarimi. Pentru spini şi aşchii lăsaţi-o să se aşeze timp de două ore, aceasta permiţându-le să se ridice la suprafaţa pielii.

Dacă aţi abuzat de soare: pentru a atenua insolaţia aplicaţi bicarbonatul în comprese cu puţină apă.

Flatulenţe, indigestii

pentru a calma durerile sau gazele beţi jumătate de pahar de apă în care veţi adăuga jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Acest lucru, de asemenea, funcţionează foarte bine şi în cazul cistitelor (infecţiilor urinare), se bea din două în două ore de la apariţia primelor simptome.

Sunteţi stresat, aveţi  insomnii…nimic nu e mai bun ca şi înmuierea într-o baie bună timp de treizeci de minute adăugând două ceşti de bicarbonat de sodiu. Pentru picioare obosite sau rău mirositoare aplicaţi aceeaşi metodă cu o baie la picioare.

Veţi scăpa de durerile de gât sau de respiraţia urât mirositoare făcând gargară cu apă caldă şi o linguriţă de bicarbonat.

Mai mult pe frunza-verde.ro.

Mai multe articole despre:
sănătate ten DR. OZ bicarbonat gargara