MENIU

Adevăratul motiv pentru care Prinţesa Diana purta o poşetă plic la evenimente. Ce ascundea în ea?

Istoria Casei Regale Britanice arată că exită o strânsă legătură între capetele încoronate şi genţile care făceau parte din vestimentaţia lor. Pentru doamnele cu sânge albastru, acest accesoriu are un scop bine definit, care trece de utilizarea lui practică.

Regina Elisabeta a II-a obişnuieşte să se folosească de poşeta sa pentru a transmite mesaje subtile membrilor staff-ului, iar Prinţesa Kate ţine cu hotărâre de acest accesoriu pentru a evita să dea mâna cu cineva, dacă nu ţine să facă acest lucru.

Se ştie că şi regretata Diana avea un tabiet cu privire la poşete, care a intrigat publicul larg mult timp. Acest mister a fost dezvăluit, în sfârşit.

Admirată mereu pentru eleganţa ei exemplară, Prinţesa Diana a fost surprinsă în aceeaşi ipostază, de fiecare dată când ieşea dintr-o maşină: aceasta îşi ţinea strâns la piept poşeta-plic, ridicând mari semne de întrebare.

O apropiată a prinţesei, creatoarea de poşete Anya Hindmarch, a declarat că aceasta îi solicita câte un plic satinat asortat la fiecare vestimentaţie, atunci când se prezenta la evenimentele oficiale.

Pentru a nu fi surprinsă din unghiuri stânjenitoare, Diana îşi acoperea decolteul cu poşeta.

Creatoarea îşi aminteşte cum glumeau împreună pe tema „genţilor pentru decolteu” – o denumire originală înspirată tocmai din modul în care le folosea.