MENIU

Adevăratul motiv pentru care fiicele lui Gabriel Cotabiţă nu vor să vorbească de starea tatălui lor

Vestea că Gabriel Cotabiţă şi-a revenit aproape complet după atacul cerebral suferit pe 8 mai i-a încolonat imediat pe prietenii apropiaţi la uşa rezervei în care el se reface. Doar că fiicele artistului nu privesc cu ochi tocmai îngăduitori pelerinajul pe la patul tatălui lor şi încearcă să-i convingă pe apropiaţi să mai aştepte puţin.

În weekendul trecut, Gabriel Cotabiţă a continuat să se refacă, iar medicii vor emite următorul comunicat de presă despre evoluţia sănătăţii lui abia joi. În acest timp, artistul revine treptat la viaţa normală, dovadă şi transferul său de la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca la cea de recuperare a Spitalului Elias.  

"Starea lui Gabriel Cotabiţă continuă să se îmbunătăţească. Mănâncă singur de patru zile şi nu are mari restricţii alimentare. În locul stomei are un bandaj. În rest arată foarte bine. Însă fetele lui se feresc să dea prea multe detalii şi să afle toată lumea că tatăl lor se simte mai bine, pentru că după aceea vor veni foarte mulţi prieteni să-l vadă, iar el nu are cum să-i primească pe toţi. În spital, în rezerva unde se află, nu se poate intra oricum, în număr mare, pentru că există un regim foarte strict. În plus, nimeni nu ştie dacă îi face sau nu bine, într-adevăr, să vadă atâta lume", au declarat, pentru "ring", surse apropiate familiei Cotabiţă.