MENIU

Adevăratul motiv al înfrângerii lui Barna. „A fost o intoxicare…”

Jurnalistul Dan Andronic face precizări cu privire la operațiunea „Lebăda neagă” din turul 1 al alegerilor prezidențiale. Concret, Dan Andronic susține că Florian Coldea a pus presiuni pe sociologi pentru a îi da la egalitate în exit-poll pe Barna și pe Dăncilă pentru a provoca o emoție puternică.

,, În duminica alegerilor, Florian Coldea a făcut presiuni asupra lui Vasile Dâncu să-i dea în exit-poll la egalitate pe Dan Barna cu Viorica Dăncilă. Vasile Dâncu a refuzat.

Oricum diferența era prea mare, dar Florian Coldea a insistat. Avea nevoie de emoție. Dacă vă uitați la mesajele USR-iștilor sunt în aceeași idee: mai e puțin, ieșiți la vot, mai e un hop…Sursa mea este extrem de credibilă. Extrem de bine informată'', scrie Andronic pe Facebook.

Mai mult, același scenariu s-a aplicat și în cazul institutului lui Mirel Palada, unde s-a încercat același lucru. Sursa mea este extrem de credibilă. Extrem de bine informată.

,,Chiar mă întrebam de unde venea siguranța lui Dan Barna atunci când în direct la RTV vorbea de marje de eroare „generoase”. Așa îl aburise Coldea. Așa a răspândit în mass-media. Rămân la părerea mea: Coldea nu mai e militar, ci doar un miraj…”, scrie Dan Andronic pe Facebook.

Mai multe articole despre: