MENIU

Acuzații grave după moartea lui Rudel Obreja. Diana Șoșoacă: „Au blocat tratamentul unui om bolnav”

Diana Șoșoacă: „Au blocat tratamentul unui om bolnav”

Acuzații grave făcute după moartea lui Rudel Obreja. Avocata Diana Șoșoacă susține că fostul mare pugilist a murit cu zile din cauza sistemului creat de Băsescu și Kovesi. Aceasta a declarat la Realitatea PLUS că eliberarea lui Obreja pentru a se trata a fost blocată în penitenciar, chiar dacă avea probleme grave de sănătate. Realitatea Plus i-a contactat pe Traian Băsescu și Laura Codruța Kovesi, dar nu au răspuns. 

Revoltă totală după moartea lui Rudel Obreja, fostul campion la box care a fost răpus de cancer. Autoritățile sunt acuzate că l-au lăsat pe sportiv să moară cu zile! Asta după ce, cu greu, instanța a aprobat ca Obreja să fie eliberat pentru a se trata, apoi a întârziat nejustificat și permisiunea de a-l lăsa să iasă din țară pentru a merge în Turcia, la o clinică specializată.

„S-au dus câțiva avocați și au făcut demersurile necesare nu am văzut o asemenea activitate pentru a bloca eliberarea unui om care este grav bolnav și alții ies fără să aibă nimic, alții ies fără a avea nimic, lasă că tu îți revii.

Este un stat abuziv prin intermediul lui Kovesi... a ajuns în mormânt din cauza sistemului lui Traian Băsescu și Kovesi care a distrus tot ce înseamnă antreprenor în România, antreprenoriat”, a spus Diana Șoșoacă, la Realitatea PLUS.

Din spatele gratiilor, Elena Udrea, condamnată și ea, alături de Rudel Obreja, în dosarul Gala Bute, a transmis un mesaj în care spune inclusiv că boala i-a fost declanșată de "hărțuirea" din acest dosar. 

Elena Udrea, mesaj după moartea lui Rudel Obreja: „Toți cei părtași să îl aibă pe conștiință! Au rămas 3 copii fără tată”

Mai multe articole despre:
sosoaca obreja moarte