MENIU

Acum s-a aflat! Care a fost motivul decesului Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a / Foto: Profi Media

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Deși nu a fost făcut public, acum s-a aflat și motivul decesului și problemele de sănătate pe care le avea din cauza vârstei înaintate.

Apar noi informații legate de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Deși bătrânețea este trecută drept cauza oficială a morții, un apropiat al Familiei Regale a dezvăluit că, de fapt, o formă rară de cancer de măduvă osoasă i-a adus sfârșitul reginei. 

Gyles Brandreth, autor și bun prieten al Prințului Philip, a făcut afirmațiile despre regina Elisabeta într-o biografie numită „Elisabeta, un portret intim". "Regina s-a luptat cu cancerul în ultimele luni de viață", scrie în noua biografie. Autorul spune că așa se explică oboseala, pierderea în greutate și acele probleme de mobilitate pe care regina Elisabeta le-a avut în ultimul an din viața ei. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Cu câteva ore înainte de anunțul oficial al decesului, medicii săi deveniseră îngrijorați de starea ei de sănătate, după o evaluare amănunțită, și recomandaseră ca ea să rămână sub supraveghere medicală permanentă la castelul Balmoral din Scoția. Imediat, membrii familiei regale au început să se îndrepte de urgență către castelul Balmoral. După ce fiii Reginei și prințul William, nepotul său, au sosit la castel, Palatul Buckingham a făcut anunțul oficial: Regina Elisabeta a II-a a murit.

Mai multe articole despre:
regina elisabeta