MENIU

Acum s-a aflat. Ce înseamnă când visezi struguri

Visele sunt importante. Şi la fel de important este să ştim să le descifrăm. Noi va venim în ajutor astăzi şi va dăm câteva explicaţii pentru un vis în care elementul central sunt strugurii. Citeste cu atenţie rândurile următoare şi afla lucruri foarte interesante.

În tradiţia românească, un vis în care apar struguri nu este deloc bun. Este, de cele mai multe ori un vis negativ care anunţă necazuri, supărări. Când visezi struguri negri, înseamnă că în viitorul apropiat te vei confruntă cu ceva probleme. S-ar putea să ai parte de o dezamăgire, să te despărţi de cineva drag.

Când în vis îţi apar mulţi struguri, înseamnă că sunt multe persoane în jurul tău care îţi vor răul. Cei din anturaj sunt destul de bârfitori şi uneori uneltesc împotriva ta. Dacă strugurii pe care îi vezi în vis sunt acri, e semn că vei plânge în viaţă reală. Nimic nu va merge potrivit planului şi necazurile se vor ţine lanţ. Trebuie să iei lucrurile pe rând şi să încerci să depăşeşti perioasă nefastă.

Când visezi struguri roşii, te poţi aştepta la dificultăţi la locul de muncă, la probleme de adaptare la un mediu nou de viaţă. Acest vis poate semnifică şi efortul pe care îl depui pentru a depăşi aceste obstacole. Poate fi un semn că încerci să-ţi schimbi comportamentul şi să relaţionezi cu cei din jurul tău.
Dar un vis cu struguri poate avea şi semnificaţii pozitive, scrie yve.ro.

Dacă te visezi culegând struguri, înseamnă că vei primi o veste bună în curând. Acest vis poate prevesti o întâmplare fericită ce urmează să se întâmple.

Dacă te visezi călcând struguri în picioare, înseamnă că vei reuşi să-ţi învingi duşmanii, că poţi trece peste dificultăţi cu uşurinţă şi tenacitate.

Dacă visezi struguri albi, înseamnă că vei reuşi să pui în practică planuri măreţe. Strugurii albi din vis prevestesc o stare bună de sănătate şi o energie debordantă.

Dacă vezi în vis struguri foarte bine copţi, înseamnă că vei avea parte de o bucurie în viaţă ta. Ceva foarte bun urmează să se întâmple în viaţă reală. Dacă în vis îţi apar struguri copţi în ciorchine, înseamnă că vei avea parte de câştiguri substanţiale de bani.

Dacă visezi că mănânci foarte mulţi struguri, înseamnă că nu te mai mulţumeşti cu puţin. Vrei să ai tot mai multe lucruri, să câştigi tot mai mult, să avansezi mai repede şi asta nu este un aspect tocmai bun. Trebuie să înveţi să fii mai cumpătat, să ai mai multă răbdare, dacă vrei să meargă totul că pe roate.

Mai multe articole despre:
0 struguri