MENIU

Actrița Tora Vasilescu, factură IMENSĂ la energie - Ce pensie are după o viață dedicată teatrului

Actrița Tora Vasilescu

Actrița Tora Vasilescu s-a alăturat și ea listei vedetelor care au primit facturi uriașe la energie electrică. 

Ultima factură primită de actriță are o valoare de 7.000 de lei, o sumă prea mare pentru pensia mică pe care o are, care nu acoperă nici măcar jumătate din valoarea facturii. Artista a mărturisit că este mereu atentă să facă economie, iar factura uriașă este o regularizare din lunile precedente.

Ea a mai spus că nu va plăti suma exorbitantă și că, dacă nu reușește să rezolve nimic cu furnizorul, va acționa în instanță. 

„România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există. Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat… așa a fost legea pentru mine…. la 50 de ani.

Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut multe seriale… și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă”, a declarat Tora Vasilescu.

Mai multe articole despre:
tora vasilescu factura energie