MENIU

Activitate fără public la societatea Apă Canal Piteşti

Societatea de Apă Canal Piteşti şi-a întrerupt activitatea de relaţii cu publicul de când a rămas fără sediu. Oamenii care au nevoie de avize sau doar de informaţii rămân uimiţi când ajung la adresa la care a funcţionat unitatea.

Aici, mobilierul zace în stradă, după ce săptămâna trecută a fost evacuat din clădirea revendicată şi câştigată în instanţă de fostul proprietar.

Cei 30 de funcţionari evacuaţi din fostul sediu stau acum înghesuiţi în două încăperi dintr-o alta clădire, singurele care mai aparţin societăţii Apă-Canal. Conducerea primăriei este revoltată de modul în care s-a desfăşurat evacuarea.

"Aceasta evacuare a fost realizată în condiţiile in care în clădire aveam o unitatea de implementare două pentru deşeuri menajere, nu trebuia sa intre nimeni, erau pe rol nişte procese, aveam arhiva celor exprorpiaţi, e posibil să lipsească nişte documente de acolo", a declarat Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului.

Reprezentanţii societăţii Apă-Canal Piteşti au fost evacuaţi săptămâna trecută prin executare silită din clădirea pe care au ocupat-o în ultimii 17 ani. Primăria Piteşti caută acum un nou sediu pentru singurul furnizor de apă potabilă din oraş.
Mai multe articole despre:
null