MENIU

Activistul bătut de vânzătorii ilegali de față cu poliția acuză lipsa de reacție a forțelor de ordine: Suntem lăsați la mâna lui Dumnezeu

Incident la Buzău. Foto: captură YouTube

Activistul din Buzău care a fost bătut de vânzătorii ilegali de față cu poliția după ce i-a reclamat a vorbit duminică, la Realitatea Plus, despre incident. Gabriel Nițu acuză lipsa de reacție a forțelor de ordine. 

”Sunt un activist independent, nu sunt plătit de nimeni. Sunt cunoscut la nivelul Poliției din România. Eu trag la răspundere oamenii care comit ilegalități, inclusiv pe polițiști, inspectori.

Oricine poate să vadă cât de în siguranță suntem în România, cum își face poliția treaba... Suntem lăsați la mâna lui Dumnezeu.

Domnișoara polițistă s-a dat la o parte să fiu atacat. Când au văzut că agresorii vin asupra mea, trebuia să pună mâna pe pistol, să mă protejeze. Polițistul, aflat la 3 metri de mine, s-a făcut că nu mă aude. 

Sigur că mă tem că voi fi atacat din nou. Li s-a dat drumul ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Am fost urmărit de ei ca în filme”, a declarat activistul. 

Citește și: ”VIDEO | Un activist, bătut de vânzătorii ilegali de față cu polițiștii. Sindicaliștii cer înăsprirea legii pentru agresori”