MENIU

VIDEO Activist de mediu sucevean, atacat și lovit cu pietre după ce a urmărit un transport suspect de lemne

Un activist de mediu sucevean a ajuns la spital după ce a fost atacat cu pietre într-o localitate din Suceava miercuri seară, în timp ce urmărea, cu mașina, un transport suspect de lemne. 

Daniel Bodnar relatează în mai multe mesaje postate pe rețelele de socializare că a fost atacat de mai multe persoane după ce camioanele cu lemne au ajuns la destinație, în comuna Mălini. Acestea l-au rănit după ce au aruncat cu pietre și au spart geamul mașinii în care se afla, scrie ziare.com. El a filmat toată cursa transportului ilegal de lemne, dar și o parte din incident.

Acesta a inceput sa transmita live pe Facebook urmărirea celor două camioane cu lemne în timp ce se afla  între localitățile Cornu Luncii și Mălini. În acel moment a sunat la 112 si a sesizat politia în legătură cu transportul de lemne, potrivit relatării sale. S-a oprit la gaterul din Mălini, unde au intrat cele două camioane încărcate cu lemne.

În timp ce aștepta venirea poliției, în mașină, la intrarea în gaterul din Mălini, a fost atacat cu pietre de mai multe persoane.

Fiind rănit la cap și la ochi, a mers la Spitalul Județean Suceava, trimis de la Fălticeni. Daniel Bodnar a mai relatat că după o așteptare îndelungată a pornit către un spital din Cluj.

Miercuri seară, o echipă de cercetare a ajuns la locul atacului, pentru a stabili ce s-a întâmplat, cine sunt agresorii și dacă mașina se afla pe drum public, potrivit Monitorului de Suceava.