MENIU

Achitarea lui Dan Andronic, comentată de Ion Cristoiu: "Binomul voia să dea un mesaj mafiot"

Jurnalistul Dan Andronic a fost achitat în procesul "Pădurea Băneasa" de către Curtea de Apel Brașov. Ion Cristoiu a publicat pe blogul său un comentariul dur la adresa întregii afaceri judiciare. Mai mult, acesta publică în premieră, ultimul cuvânt în fața instanței.

"10 decembrie 2015. Sîntem în toiul Terorii dezlănțuite asupra României de Binomul SRI-DNA sub privirile rînjinde ale lui Klaus Iohannis.

Arestări spectaculoase ale unor lideri politici, oameni de afaceri, echivalente ducerii la ghilotină de cîndva prin umilirea victimelor, prin răcnetele de plăcere ale Diviziei Presă, prin isteria televiziunilor de știri care transmit în direct hăituirea celor încătușați de reporteri setoși de sînge. 

Azi, dacă vreo televiziune ar avea curajul să reia secvențele din anii siniștri, mai mult ca sigur multora dintre cei care au jubilat orgasmatic la spectacolul cătușelor li s-ar face rușine.

Rușine și în numele unui Popor care s-a dovedit de o rară sălbăticie prin acceptarea acestui spectacol umilitor atît pentru victime, cît și pentru primitori", scrie Ion Cristoiu.

Citește mai multe aici!

Mai multe articole despre:
dan andronic Ion Cristoiu