MENIU

Acestea sunt lunile din an în care oamenii sunt mai tentați să înșele. Studiul care dă fiori casnicilor devotați

Există o perioadă în care oamenii sunt mai predispuși să înșele, conform unui studiu

Motivele pentru care partenerii înșeală sunt diverse, unele justificate, altele nu. Cu toate acestea, puțini ar fi putut să creadă că există o anumită perioadă a anului în care oamenii sunt mai tentați să își înșele partenerul sau partenera.

Chiar dacă nu există un interval specific pentru o aventură, rezultatele unui sondaj realizat pe un eșantion de 2.000 de persoane au dezvăluit o anumită perioadă în care oamenii sunt mai predispuși să înșele încrederea partenerului.

Chiar dacă nu există o perioadă specifică potrivită pentru a începe o aventură, un sondaj realizat cu participarea a 2.000 de persoane a dezvăluit luna în care oamenii sunt mai predispuși să calce strâmb.

Potrivit rapoartelor de la Your Tango, rezultatele au indicat că această lună este septembrie. Motivele din spatele infidelității sporite la finalul verii au fost analizate de site-ul Illicit Affairs, o platformă de întâlniri pentru persoane căsătorite, care a realizat un chestionar pentru a determina perioada anului în care încep cele mai multe relații extraconjugale. Conform datelor obținute, 22% dintre cazurile de infidelitate au loc în debutul toamnei.

Mulți dintre respondenții chestionarului au menționat vara ca un factor care contribuie la începerea unei aventuri. Aceștia au declarat că în timpul lunilor lungi de vară, în timpul vacanțelor, au simțit că interesul față de partenerul lor s-a diminuat și că acesta a devenit mai puțin atractiv.

Până acum, ianuarie era considerată luna în care se dezvăluiau cele mai multe aventuri. Datele anterioare sugerau că a doua zi de luni din noul an era momentul culminant în care mulți călcau strâmb, iar motivele erau similare - cuplurile care petreceau mult timp împreună în timpul sărbătorilor ajungeau să-și piardă pasiunea sau să se certe, iar cel puțin unul dintre parteneri căuta consolare în brațele altcuiva.

Noile date au analizat comportamentul cuplurilor înainte și după pandemia de COVID-19. Sondajul a relevat că această criză globală a avut un impact semnificativ asupra apariției cazurilor de infidelitate.

În perioadele de carantină, oamenii au fost concentrați pe petrecerea întregii zile alături de partener. Nevoiți să petreacă mult timp împreună și fără o evadare, unii nu au făcut față și au căzut pradă ispitei infidelității.

În timp ce mulți au apreciat momentele intime cu partenerii lor, alții au căutat această intimitate și libertate în altă parte. Acest lucru este susținut de faptul că site-ul care a realizat studiul a înregistrat cea mai mare activitate din cei 19 ani de funcționare în perioada pandemiei.

5 zodii care prețuiesc devotamentul mai presus de orice. Vor fugi rupând pământul când vor afla de o infidelitate