MENIU

Aceste alimente îţi curăţă colonul de toxine şi te feresc de cancer. Trebuie consumate în fiecare zi

<p>Aceste alimente &icirc;ţi curăţă colonul de toxine şi te feresc de cancer. Trebuie consumate &icirc;n fiecare zi</p>

Detoxifierea are un rol esenţial pentru sănătatea colonului. Descoperă câteva remedii naturale care curăţă colonul şi-l protejează de cancer!

Anumite alimente au un efect benefic asupra colonului, favorizând eliminarea eficientă a toxinelor. Astfel, riscul de inflamaţii este mai mic, prevenind formarea polipilor intestinali care sunt un factor de risc pentru apariţia cancerului la colon. Remedii naturale care curăţă colonul de toxine

Cel mai important lucru pe care poţi să-l faci pentru sănătatea colonului este de a consuma 10-12 pahare cu apă plată în fiecare zi. Acest obicei are un efect benefic pentru sănătatea ta!

Sucul proaspăt de mere

Este o soluţie excelentă pentru curăţarea colonului. Merele stimulează peristaltismul intestinal, elimină toxinele şi au un efect benefic asupra ficatului. Consumă zilnic suc de mere proaspăt stors pentru a-ţi îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv! Prepară-l fie în blender cu apă pentru a obţine un suc cremos şi plin de fibre, fie folosind un storcător prin presare la rece.

Aloe vera

Este recunoscută pentru efectul său detoxifiant, precum şi pentru proprietatea de a acţiona ca un laxativ natural. Acest lucru va îmbunătăţi considerabil sănătatea colonului, deoarece favorizează eliminarea toxinelor. De asemenea, te ajută să scapi de constipaţie, un factor de risc pentru dezvoltarea cancerului la colon. Consumă gelul de aloe vera pur cu puţină zeamă de lămîie, de mai multe ori pe zi şi pe parcursul unei săptămâni.

Iaurtul simplu

Deoarece conţine bacterii benefice pentru sistemul digestiv, iaurtul simplu este un remediu natural excelent care curăţă colonul de toxine. Consumându-l în fiecare zi vei avea o digestie mai bună şi vei combate formarea inflamaţiilor în colon.

Zeama de lămâie

Este un remediu excelent pentru curăţarea colonului. Lămâile au o cantitate ridicată de vitamina C şi antioxidanţi, favorizând buna funcţionare a sistemului digestiv. Bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, câte un pahar cu apă călduţă amestecatpă cu zeamă de lămâie, puţină miere de albine şi sare de mare.

Sursa: eva.ro