MENIU

Acesta este secretul celor mai fericite cupluri! Ce trebuie să faci să ai o relație perfectă

Toata lumea își dorește o relație armonioasă, în care totul este lapte și miere. Perfecțiunea însă nu există, dar relațiile armonioase și trainice da. Descoperă care sunt secretele celor mai fericite cupluri!

Se duc la somn la aceeași oră
Cele mai fericite soții sunt cele care își sincronizează programul de dormit cu cel al soților pentru că aceasta clădește apropierea dintre parteneri. În cazul în care din diverse motive nu este posibil să mergeți împreună la aceeași oră la culcare, încearcă măcar să găsești timp în cursul zilei să vă conectați, arată clickpentrufemei.ro.

Nu se tem să meargă la culcare supărați
Deși se spune că nu este bine ca partenerii să se culce supărați, se pare că în realitate aceasta este cea mai bună soluție. De ce? În timp ce unele cupluri se ceartă și încearcă să se împace imediat, ca și cum conflictul nici nu ar fi existat vreodată, deși în timp acumulează frustrări, unele cupluri aleg să nu își vorbească imediat și să aștepte până a doua zi să poarte o discuție civilizată de lămurire a lucrurilor. Așa că negarea unui conflict nu aduce beneficii în timp.

Fiecare are prietenii lui
Este foarte sănătos ca tu și el să petreceți timp cu prietenii voștri comuni, dar și cu gașca voastră. Serile de fete sau de băieți ajută și întăresc relația pentru că nu ai sentimentul de izolare de lume sau de dependență față de celălalt. Desigur, ieșirile de genul acesta au loc doar în cadrul cuplurilor în care există încredere și înțelegere, un partener gelos neputând să conceapă ca fiind un lucru bun.

Nu sunt brutali de sinceri
Evident că este important să fii sincer într-o relație, dar asigură-te că atunci când spui adevărul folosești un ton blând și nu extrem de direct. Cele mai fericite cupluri sunt cele care folosesc același ton în intimitate ca și în public.

Se alintă în public
Cuplurile fericite nu se tem să își manifeste iubirea de față cu toți ceilalți, îmbrățișându-se des și ținându-se de mână în public. Nu numai că le va fi mai greu să se certe în aceste condiții, dar si nivelul de tensiune și al hormonului de stres- cortizol scade.

Fac compromisuri, nu sacrificii
Relația cu partenerul ar trebui să fie flexibilă și atunci când unul dintre parteneri are o părere în contradictoriu, aceasta să fie acceptată, nu combătută. În loc să îi dai ordine partenerului să facă așa cum vrei tu, atitudine care îi va crea resentimente, mai bine caută să găsești o cale de mijloc în care să fiți amândoi fericiți. Dacă sunt situații în care nu puteți proceda astfel, faceți măcar cu rândul, azi ca tine și mâine ca el.

Țin evidența lucrurilor bune
A ține cont de gesturile frumoase pe care iubitul le face pentru tine, chair dacă uneori mai face și lucruri greșite, ajută enorm ca relația să evolueze frumos. Partenerul simte apreciere din partea ta și va fi încurajat să facă din ce în ce mai multe lucruri care să te bucure și să îți aducă zâmbetul pe buze.

Mai multe articole despre:
secret cuplu relaţie relaţie perfectă