MENIU

Acest test simplu îți va descifra starea ta de acum. Tu ce vezi în imagine?

Acest test simplu îți va descifra starea ta de acum. Tu ce vezi în imagine?

Când vor să descopere adevărata personalitate a cuiva psihologii folosesc, de cele mai multe ori, teste cu imagini ciudate. Iată unul dintre acestea, care te va ajuta să te lămurești ce este în mintea ta acum.

Privește imaginea de mai sus pentru cel mult 10 secunde și spune ce observi prima oară, apoi citește interpretarea rezultatelor.

1. Ai văzut o peșteră

Ești foarte greu de scos din fire. Ești o persoană calmă, care încearcă să vadă doar partea bună a lucrurilor și binele din oameni. Datorită optimismului tău, soluțiile negative nu te presează. Ți se cere deseori ajutorul, pentru că știi cum să-i sprijini la bine și la greu pe cei dragi și să-ți împărtășești energia pozitivă cu ei.

2. Ai văzut unul dintre OZN-uri

Ești mereu agitată, pe cale să clachezi sau să explodezi. Ai un nivel scăzut de rezistență la stres, ceea ce duce la câteva probleme de sănătate, insomnie și coșmaruri. Împărtășește-ți emoțiile măcar cu cei dragi și nu lăsa mărunțișurile să te enerveze, deoarece riști dureri de cap acute, greață și alte complicații.

3. Ai văzut o față de extraterestru

Tinzi să-ți creezi singură probleme și dorința de a rezolva mereu totul singură și a controla totul te stresează cel mai mult. Ar trebui să te relaxezi, să te aduni și să nu-ți mai irosești energia pe nimicuri. Dacă te afli într-o situație dificilă, încearcă să ai o altă abordare a problemei decât ai face-o în mod normal, iar pentru a combate stresul fă câteva exerciții de repirație. Respiră adânc pe nas și expiră lent pe gură, te va ajuta să-ți recapeți concentrarea.

Sursa: feminis.ro

Mai multe articole despre:
test imagine