MENIU

Acest cuplu a trăit doi ani într-o rulotă în parcarea Google! Motivul halucinant

Când Pete D’Andrea a obţinut un loc de muncă la Google, el şi soţia sa Kara au dorit să evite plata chiriei în Sillicon Valley, loc în care o astfel de cheltuială este exorbitantă, relatează Business Insider. Cei doi tineri au decis să se mute în parcarea de la Google.

Cu sprijinul ofiţerilor de securitate din campus, cuplul a reuşit să locuiască într-o rulotă vreme de doi ani. Astfel au reuşit să economisească 80% din venituri. “La început ofiţerii de pază au înconjurat rulota, iar apoi le-am explicat că vrem să locuim aici,” povesteşte Kara D’Andrea, potrivit BM.

Soţul său, Pete, spune că pe vremea când locuiau în campus la Google aveau mai mereu musafiri.Cum au ajuns să locuiască într-o rulotă? “Locuiam în Chicago şi am hotărât să plecăm într-o super aventură, aşa că am vândut tot ce deţineam”. 

Kara D’Andrea povesteşte că tatăl său a fost, la acea vreme, consternat de ideea celor doi.

Cei doi tineri au transformat o rulotă într-un spaţiu de locuit foarte simplu, folosind soluţii ieftine şi la îndemână. De când au adoptat acest stil de viaţă, la care recunosc că nu le-a fost uşor să se adapteze, mai cu seamă din pricina spaţiilor meschine, au reuşit însă să economisească 80% din venituri.

 

Mai multe articole despre:
parcare google rulotă