MENIU

A scos un rechin din apă cu mâinile goale. Ce avea răpitorul în gură. Toţi au fost şocaţi

A scos un rechin din apă cu mâinile goale. Ce avea răpitorul în gură. Toţi au fost şocaţi

Acest video uimitor a fost plasat pe Youtube de doi frați. Ei se odihneau pe plaja orașului Destin din statul Florida, SUA. La un moment dat ei au observat în apă o pată ciudată. Era vorba de un rechin! În același moment toți oamenii care erau în apă au ieșit rapid pe uscat.

Când panica a încetat, oamenii au început să observe că rechinul avea un comportament ciudat. Acesta parcă nu înțelegea unde să înoate și înota foarte greu. Atunci unul din frați a decis să se apropie, scrie perfectmedia.tv.

Iată ce a scris el în comentariul la acest video:

"Am văzut că în gura rechinului se aflau câteva cârlige de pescuit. De asemenea, în zona gâtului erau câteva sârme. Fratele meu împreună cu câțiva oameni au putut scoate cârligele și sârma. După aceasta rechinul a fost tras la adâncime, pentru că deja se sufoca. Fratele meu a avut grijă ca rechinul să-și revină și totodată să nu rănească pe nimeni. Pentru aceasta el l-a ținut un timp de coadă. La început oamenii de pe plajă nu au înțeles ce el face și au început să-l certe, dar după ce au înțeles i-au sărit în ajutor".

"Tăticule, de ce spatele tău este însângerat?", a întrebat îngrozit fiul. Ce a urmat e IREAL!

Mai multe articole despre:
apă rechin