MENIU

Această poză aparent banală făcută de fotograful de nunți i-a lăsat pe cei doi miri în lacrimi

Doi tineri care se pregăteau să se căsătorească au angajat un fotograf pentru o sesiune profesionistă. Cei doi susțin acum că au fost umiliți de respectivul fotograf, o femeie din Cleveland, SUA. Motivul ar putea fi greu de bănuit: fotografa a editat una dintre poze pentru a reduce greutatea celor doi tineri obezi.

Una dintre fotografiile trimise de artista angajată nu a fot chiar ce își doreau cei doi tineri logodnici.

Poza, realizată acasă la cei doi, înainte de ceremonie, fusese editată în Photoshop pentru a-i face să pară mai puțini obezi.

Poza, pusă alături de una needitată arăta diferența. ”Probabil că n-e tăiat la fiecare câte 15 kilograme”, s-a plâns viitoarea mireasă.

”Nu i-am cerut asta și ne-am simțit destul de afectați”, a spus tânăra.

Fotografa s-a oferit să anuleze contractul și a păstrat apoi un depozit de 150 de dolari, ținând cont că petrescuse două ore la sesiunea foto de la casa tinerilor și că cei doi clienți au afirmat că ”doar 25% din poze au fost bune”.

Viitoarea mireasă s-a arătat deranjată și de o postare a fotografei pe un grup de profesioniști.

Acolo, artista a scris că cei doi clienți au avut solicitări aproape imposibil de realizat și au fost nemulțumiți de multe poze, din motive care nu țineau de ea.

Femeia a menționat în același timp și faptul că cei doi erau obezi și că ”nu ar putea obține fotografii demne de Piterest în condițiile în care cei doi nici măcar nu își pot ține capetele unul lângă celălalt”.

Postarea a fost un nou motiv de nemulțumire pentru viitoarea mireasă, dar și pentru prietenii acesteia, care și-au declarat nemulțumirea pe Facebook.

 

 

Mai multe articole despre:
mireasa Facebook fotografii de nuntă