MENIU

Aceasta este adevărata poveste de dragoste de pe Titanic. Detaliile sunt CUTREMURĂTOARE

Povestea şocantă a bărbatuluiacuzat de laşitate pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului
O scrisoare a unei supravieţuitoare de pe Titanic, scoasă la licitaţie

În primăvara anului 1912, Titanic avea să-și înceapă călătoria din Cherbourg, Franța, scufundându-se în Oceanul Atlantic, în timp ce se apropia de New York. Despre tragedia petrecută în urmă cu 105 ani s-au scris multe articole, iar filmul care îl are în rol principal pe Leonardo DiCaprio a scris istorie.

În filmul regizat de James Cameron este prezentată povestea de dragoste emoționantă dintre călătorul la clasa a III-a, Jack, și Rose, o fată din înalta societate, care călătorea pe vas alături de soțul și familia sa.

Chiar dacă mulți au tendința să creadă că povestea celor doi este o realitate, aceștia se înșeală. Totuși, în film, în momentul în care Titanic-ul se scufundă, este prezentat un cuplu care se ține în brațe, în pat. Aceste personaje au existat în realitate, iar relația lor este adevărata poveste de dragoste petrecută pe Titanic.

Numele celor doi oameni care au murit îmbrățișați sunt Isidor și Rosalie Ida Straus. Ei au fost căsătoriți timp de 41 de ani, înainte să-și găsească sfârșitul pe vasul de croazieră.

Potrivit The Independet, povestea lui Isidor și Rosalie a fost filmată, însă a fost ștearsă din film în timpul montajului.

Un monument în cinstea cuplului a fost ridicat în 1915, chiar pe Broadway, în New York.