MENIU

Aceștia sunt cei mai norocoși oameni din lume! Poveștile lor te vor lăsa cu gura căscată

Oamenii spun, în general, despre ei că sunt norocoși pentru că au o familie fericită, un loc de muncă bine plătit sau pentru că sunt sănătoși. Însă oamenii de mai jos sunt cei care chiar au avut parte de noroc cu carul, scăpând cu viață din situații imposibile sau câștigând la loto de două ori în aceeași zi.

Aceștia sunt 10 cei mai norocoși oameni din lume, potriviti www.arzigazu.ro:

1. Au trăit 2 zile în craterul unui vulcan activ:

În 1992, Chris Duddy, Michel Benson și Craig Hosking zburau deasupra unui vulcan când elicopterul în care se aflau a început să piardă altitudine și s-a prăbușit în craterul vulcanului, la câțiva metri de lavă. Cei trei au scăpat cu viață, dar au așteptat ajutorul timp de două zile, blocați în interiorul vulcanului.

2. Juliane Koepcke, singura supraviețuitoare a unui accident aviatic

În 1971, un avion se prăbușește deasupra jungle amazoniene din Peru. Juliane Koepcke, în vârstă de 17 ani, este singura supraviețuitoare. Aceasta a rătăcit prin jungla infestată de corocodili, îmbrăcată doar într-o rochie de vară. După 10 zile a fost găsită de un grup de tăietori de lemne.

3. Bărbatul care a descoperit că mama sa, pe care o căuta de ani de zile, lucra în același magazin cu el

Steve Flaig își căuta mama naturală de peste 18 ani. Abia în 2007 și-a dat seama că îi scria numele greșit. Noua căutare i-a indicat că mama sa se afla la mai puțin de un kilometru distanță. Tânărul i-a spus acest lucru șefului său, care i-a răspuns – “Te referi la Chris Tallady, care lucrează la noi?”.

4. Anders Helstrup aproape că a fost lovit de un meteorit

Anders Hestrup executa un salt cu parașuta atunci când a trecut razant pe lângă un meteorit. Bărbatul a surprins întreg momentul pe cameră și, abia când a analizat imaginile, și-a dat seama ce s-a întâmplat.

5. Bărbatul care a supraviețuit 3 zile sub apă

În 2013, un remorcher al companiei Chevron s-a scufundat în Golful Guineei. Pe el se aflau 12 persoane, printre care și bucătarul Harrison Okene. Okene se afla la toaletă atunci când vasul s-a răsturnat și a început să se scufunde. Se aștepta ca întreaga ambarcațiune să fie invadată de apă, dar nu a fost așa. În timp ce vaporul se scufunda, Okene a reușit să găsească o pungă de aer. A supraviețuit în acea bulă de aer timp de 60 de ore.

6. Verigheta găsită după 16 ani

În timp ce grădinărea, Lena Pahlsson a scos din pământ un morcov care “purta” verigheta pe care o pierduse în urmă cu 16 ani. Inelul, creat de Lena însăși, a fost pierdut în 1995, când posesoarea l-a aruncat din greșeală în găleata cu îngrășământ folosit în grădină.

7. Bărbatul care a supraviețuit în ambele bombardamente atomice

Tsutomu Yamaguchi nu numai că a fost martorul bombardamentelor din Hiroshima și Nagasaki, dar a și supraviețuit. Bărbatul se afla în Hiroshima într-o călătorie de afaceri atunci când bomba a lovit. Explozia i-a distrus timpanul, l-a orbit temporar și a avut arsuri pe o mare parte din corp. În ciura rănilor, Yamaguchi s-a întors la muncă, în Nagasaki. Acesta discuta incidentul cu șeful său atunci când a doua bombă a lovit.

8. Frane Selak a păcălit moartea de 7 ori, după care a câștigat la loto

Frane Selak, un profesor de muzică din Corația, a scăpat pentru prima dată ca prin urechile acului, în 1962, atunci când trenul în care se afla a sărit de pe șine și a plonjat într-un râu înghețat. Un an mai târziu a fost aruncat dintr-un avion, atunci când ușa acestuia s-a deschis din senin. Selak a mai supraviețuit mai multor accidente de mașină și de autobuz. În 2005, norocul său a atins un nou nivel, atunci când bărbatul a câștigat un milion de dolari la loto. Era pentru prima dată când juca.

9. Femeia care a câștigat de două ori la loto în aceeași zi

Virginia Fike juca la loto aceleași numere de fiecare dată: vârsta părinților ei și numărul de ani în care au fost căsătoriți, împărțiți la anul în care s-au căsătorit. În 2012, din cauza unei confuzii Fike a apărut în sistem ca și cum ar fi jucat aceleași numere pe două bilete diferite. În acea zi, Virginia Fike a câștigat două milioane de dolari.

10. Bărbatul care a ratat ambele zboruri blestemate ala Malaysia Airlines

Maarten de Jonge și-a rezervat bilete pentru ambele zboruri blestemate ale companiei Malaysia Airline, dar, de fiecare dată, și-a schimbat planurile în ultimul moment. Maarten face parte din echipa de ciclism malaeziană și trebuia să se afle în avionul MH17, care a fost doborât deasupra Ucrainei. Mai mult, acest trebuia să fie în avionul MH370 care încă este de negăsit.

Mai multe articole despre:
Noroc poveşti oameni norocoşi