MENIU

Accidentul de la 2 Mai: Tatăl Robertei a sădit un măr în locul unde a murit fiica sa - Declarații cutremurătoare

Accidentul de la 2 Mai: Tatăl Robertei a sădit un măr în locul unde a murit fiica sa - Declarații cutremurătoare

A trecut o săptămână de la dubla tragedie din 2 Mai care a revoltat o țară întreagă. Familia Robertei, tânăra care și-a pierdut viața după ce tânărul de 19 ani s-a urcat drogat la volan și a ucis-o, a venit la locul accidentului. Tatăl fetei a plantat un măr, drept omagiu pentru fiica sa. 

„Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici. Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact mi-am asumat ce să fac.

Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației. Apoi revenim și cu drogurile. Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea... Ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad (tânărul de 19 ani care a comis accidentul – n.r.)", a declarat tatăl Robertei.

 

Mai multe articole despre:
accident 2 mai roberta