MENIU

Accidentul de la 2 Mai. Tatăl fetei ucise de Pascu: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul”

Accidentul de la 2 Mai. Tatăl fetei ucise de Pascu: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul”

Tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de 2 Mai, provocat de șoferul drogat Vlad Pascu, a declarat, joi, la Judecătoria Mangalia, acolo unde are loc un nou termen în proces, că vrea să se uite în ochii celui care i-a omorât copilul, să vadă dacă are vreo remuşcare.

Tatăl tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai, Cătălin Dragomir, a stat față în față cu Vlad Pascu.

„Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul. Nu ştiu dacă merită să îi transmit ceva. Nu, sincer, nu cred că merită. Absolut nimic. Dar vreau să-l văd în ochi. Vreau să-i văd ochii. Dacă are vreo remuşcare, dacă... orice”, a afirmat bărbatul. 

Acesta a fost întrebat și de noua judecătoare din dosar.

„Probele sunt depuse la dosar. Vreau să judece corect şi să se aplice legea, să se schimbe încadrarea, să nu-i mai spună avocaţii familiei Pascu, că nu pot să spun că ăsta micu are el avocaţi, nu, familia Pascu, ca să ne înţelegem, da? Să nu-i mai spună judecătoarei sau cine o fi magistrat, „vedeţi că dacă schimbaţi se bate cap în cap cu nu ştiu ce articol şi aşa mai departe”. Şi haideţi să ne reamintim că am spus-o de multe, de multe ori, n-a fost de vină doar doamna Ancuţa, că eu nu pot să-i spun judecător persoanei respective, şi doamna procuror, care am înţeles că era prin concediu, să vedem dacă apare”, a mai declarat bărbatul.

Vlad Pascu a ajuns la Judecătoria Mangalia: Inculpatul poartă haine de mii de euro! Nou termen în dosarul accidentului de la 2 Mai - IMAGINI EXCLUSIVE

Un nou termen în dosarul accidentului de la 2 Mai, în care Vlad Pascu este judecat după ce, aflându-se sub influenţa drogurilor, a provocat un accident soldat cu uciderea a doi tineri, a fost programat, joi, la Judecătoria Mangalia.

Dosarul a fost preluat de o nouă judecătoare, după ce Ioana Ancuţa Popoviciu, cea căreia îi fusese repartizat iniţial şi care a fost criticată pentru numeroasele gafe făcute în timpul procesului, a fost recuzată.


Consiliul Superior al Magistraturii a decis, marţi, să accepte transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa, începând cu 1 iunie. După această decizie, Judecătoria Mangalia a hotărât să admită cererea de recuzare a Ioanei Ancuţa Popoviciu din acest dosar. 

Ea a fost acuzată de comportament nepotrivit de către familile victimelor şi de avocaţii acestora, de la primul termen de judecată şi până la ultimul. 

Mai multe articole despre:
vlad pascu accident 2 mai tata roberta