MENIU

Accidente grave pe șoselele din România - 2 motocicliști au murit după ciocniri violente în trafic

Accidente grave pe șoselele din România - 2 motocicliști au murit după ciocniri violente în trafic Foto ilustrativ

Două accidente grave s-au produs duminică în județele Hunedoara și Covasna. Doi motocicliști și-au pierdut viața după ce au fost grav răniți în coliziunile frontale cu autoturisme. 

Un motociclist, de 40 de ani, a murit într-un accident ce a avut loc în cursul zilei de duminică, la ora 11:30, pe DN66, în zona localității Tâmpa din județul Hunedoara. Accidentul s-a produs pe DN 66 Deva-Hațeg, la km 207, în apropierea localității Tâmpa, unde conducătorul unei motociclete în vârstă de aproximativ 40 ani, a intrat în coliziune cu un autoturism Nissan, potrivit infotraficromania.ro. După rănirea gravă a motociclistului, au fost făcute manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat.  

„Motociclistul şi autoturismul se deplasau în aceeaşi direcţie de mers. Se pare ca motociclistul, din judeţul Alba, nu mai putut evita impactul şi a lovit autoturismul în partea stânga - spate, în momentul în care cel aflat la volan se încadrase pentru a vira stânga, spre localitatea Tampa. Medicii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi sa declare decesul motociclistului (conducătorul auto nu  suferit vătămări corporale). In  cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, arată IPJ Hunedoara.

Un alt motociclist, de 29 de ani, și-a pierdut viața într-un accident petrecut duminică, 5 Iunie 2022, ora 11:30, pe strada Vânătorilor din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Potrivit IPJ Covasna, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani a intrat în coliziune cu o motocicletă. Conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.