MENIU

Șase persoane și-au pierdut viața într-un grav accident pe DN7

Pe drumul naţional 7, care face legătura între Arad şi Deva, a avut loc un accident grav. O maşină în care se aflau șase persoane s-a izbit de alte două autoturisme şi de un camion. Un copil de cinci ani a fost grav rănit, dar acum este în stare stabilă.

 Inspectorul Alina Răbuga, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, a declarat că accidentul s-ar fi produs vineri dimineaţă, în jurul orei 05.00. "Deocamdată nu există nicio informaţie cu privire la cauza şi împrejurările în care s-a produs accidentul", a precizat Răbuga.

Potrivit lui George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad, în momentul sosirii celor două echipaje de poliţie, acestea au constatat că în accident sunt implicate 3 maşini, două autoturisme şi un autotren: "Într-un dintre autoturisme erau 7 victime. Din păcate, şase victime erau decedate, fiind încarcerate în autoturism."

Accident grav și în Capitală


Alte două persoane, un bărbat şi o femeie, au murit în apropiere de Capitală, după ce o basculantă încărcată cu pietriş s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau. În maşină mai erau doi pasageri, care au ajuns la spital în stare gravă. În acest caz s-a intervenit cu cinci echipaje Smurd, două pentru descarcerare şi o autospecială de stingere.

Mai multe articole despre:
accident morţi DN7 victime