MENIU

Accident violent în Ialomița: 3 VICTIME - Intervenție urgentă la Sinești - Un tânăr, adus în Capitală cu elicopterul SMURD

Accident violent în Ialomița: 3 VICTIME - Intervenție urgentă la Sinești - Un tânăr, adus în Capitală cu elicopterul SMURD

Accident violent în Sinești, județul Ialomița. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane, între care una în stare de inconştienţă, s-a produs luni seară pe raza localităţii Sineşti, la locul intervenţiei deplasându-se elicopterul SMURD Bucureşti, informează ISU Ialomiţa.

"Detaşamentul de pompieri Urziceni intervine la un accident rutier produs pe raza localităţii Sineşti, în care sunt implicate două autoturisme. La locul solicitării au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora acţionează şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa ( tip B). La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Bucureşti", potrivit ISU Ialomiţa, relatează agerpres.ro.



Foto: ISU Ialomița

ISU Ialomița mai precizează că, în urma impactului au rezultat trei victime, o persoană în stare de inconştienţă, iar celelalte două conştiente şi cooperante.

Cele două victime conștiente și cooperante au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la fața locului. Ulterior, o femeie, cu vârsta de aproximativ 48 de ani, a fost preluată și transportată la Spitalul municipal Urziceni. Pentru cea de-a doua persoană nu a fost necesar transportul la unitatea spitalicească.

Tânărul inconștient, cu vârsta de aproximativ 22 de ani, a fost stabilizat la locul intervenției, iar ulterior a fost transportat la o unitate spitalicească din municipiul București, cu elicopterul SMURD.