MENIU

Accident teribil: Un copil de 2 ani, decapitat pe autostrada A1

Accident

A fost o zi neagra pe soselele din Romania. Pe autostrada A1, un copil de aproape 2 ani a fost decapitat de un tir.

Accidente grave pe șoselele din România. Pe A1, un copil de aproape doi ani a fost decapitat după ce șoferul unui tir a vrut să întoarcă și a încadrat mastodontul pe toate benzile de circulație. Din păcate nici mama acestuia nu a mai putut fi salvată. Un alt accident grav s-a petrecut și în Suceava. Un tânăr de doar 19 ani a murit și alte 3 persoane se află in stare gravă la spital. 

Un copil de un an și nouă luni care se afla într-un scaun pe bancheta din spate a fost pur și simplu decapitat. Femeia care era pe scaunul din dreapta fațâ, mama copilului, a fost efectiv strivită, a intrat în stop cardiorespirator și a decedat ulterior, cu toate eforturile echipei medicale solicitate la fața locului. Șoferul este singurul rămas în viață, dar și el e rănit grav și a ajuns la spital.

Un alt accident grav s-a petrecut la Suceava. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi. Autoturismul în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Tânărul care şi-a pierdut viaţa a fost prins sub maşină. 

Mai multe articole despre: