MENIU

Accident TERIBIL în Vrancea. Patru persoane rănite, dintre care una a rămas ÎNCARCERATĂ

Sursa foto: ISU Vrancea

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri, la ieşirea din Focşani spre Boloteşti, județul Vrancea. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de intervenţie și o ambulanţă SMURD.

,,O autospecială de descarcerare şi o autospecială de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi o ambulanţă SMURD de la Staţia de Pompieri Vidra au intervenit la un accident rutier produs pe DN2D, la ieşirea din Focşani spre Boloteşti, în urma căruia au fost rănite patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată", a precizat ISU Vrancea.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. Victimele au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.


În accident au fost implicate două autoturisme. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Mai multe articole despre:
accident vrancea victime accident vrancea