MENIU

VIDEO Accident teribil în China: 21 de oameni au murit

Accident în China: 21 de morți

21 de oameni au murit și 15 au fost grav răniți după ce autobuzul în care se aflau a plonjat într-un lac artificial, în provincia Guizhou din sud-vestul Chinei. Din primele informații, autobuzul transporta liceeni care susțineau examenul de bacalaureat. 

Cauzele accidentului nu au fost stabilite, dar, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere reiese că vehiculul a deviat de la traseu, a lovit o barieră de securitate de pe marginea şoselei şi a plonjat în lac. La locul accidentului au fost mobilizate 19 mașini de pompieri, 21 de bărci pneumatice şi 97 de salvatori, conform Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, citat de Agerpres.

,,Potrivit celui mai recent bilanț, 36 de persoane au fost scoase din apă. Printre ele se află 21 de morţi şi 15 răniţi. Răniţii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri”, au informat autorităţile locale. Martorii locali au declarat că în autobuz se aflau liceeni care susțineau examenul de bacalaureat, amânat din cauza pandemiei de coronavirus. 

 

Mai multe articole despre:
accident rutier china 21 de morti