MENIU

ACCIDENT TERIBIL, după ce un şofer a adormit la volan. O FAMILIE a ajuns la spital

Accident cumplit în Arad.

A adormit la volan si a intrat frontal intr-un TIR. O familie, mama, tata si copil, a suferit rani dupa ce autoturismul in care se aflau a ajuns pe contrasens, unde a intrat frontal intr-un TIR. Accidentul a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 7.20, in Lipova, judeţul Arad.

La fata locului au ajuns echipaje de descarcerare, de la SMURD si mai multe ambulante. Elicopterul SMURD care se intorcea dintr-o misiune efectuata la Sibiu, a aterizat la locul accidentului pentru ca paramedicii sa da o mana de ajutor. Copilul – in varsta de 13 ani – a suferit mai multe fracturi in urma impactului, scrie aradon.ro.

El a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Si parintii au ajuns tot la spital, unde li se vor face investigatii medicale. Din primele cercetari efectuate de politisti se pare ca soferul autoturismului a adormit la volan, a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune frontala cu un TIR.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulatia rutiera este ingreunata in zona in care s-a produs accidentul, traficul desfasurandu-se alternativ, pe un singur fir, in ambele sensuri.

Mai multe articole despre:
accident accident arad