MENIU

Accident șocant, în Bistrița Năsăud. O mașină a ajuns cu roțile pe acoperișul unui garaj

Accident șocant, în Bistrița Năsăud. O mașină a ajuns cu roțile pe acoperișul unui garaj

O mașină și un camion s-au ciocnit puternic, în localitatea Viile Tecii. Șoferul mașinii, un tânăr de 24 de ani, nu s-a asigurat și a intrat într-o depășire neregulamentară. În urma impactului, autovehiculul a ajuns cu roțile pe acoperișul unui garaj. Două persoane au fost rănite și duse de urgență la spital.

"Conform primelor date, conducătorul auto de 24 de ani s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei cisterne pe care ar fi acroșat-o, iar apoi ar fi întrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, pe o anexă a unui imobil", a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Doi dintre șoferii implicați, un bistrițean de 28 de ani și un bărbat de 32 de ani, din județul Sălaj, au fost testați la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

"Conducătorul auto de 24 de ani a fost transportat la spital, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și în cazul lui. Continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, polițiștii Serviciului Rutier", a mai declarat Crina Sîrb.

Citește continuarea și vezi mai multe fotografii de la fața locului pe realitateadebistrita.net.