MENIU

Accident rutier în Capitală: Trafic suspendat pe Șos. Virtuții - O mașină a rămas suspendată pe linia tramvaiului 41 - FOTO

Accident rutier în Capitală: Trafic suspendat pe Șos. Virtuții - O mașină a rămas suspendată pe linia tramvaiului 41

Accident în Capitală în dimineața zilei de sâmbătă , 25 februarie. Circulația tramvaiului 41 a fost întreruptă după stația Pod Ciurel, spre Piața Presei, după ce o mașină a intrat în gardul despărțitor. 

Un autoturism a lovit gardul despărțitor în cursul zilei de sâmbătă, 25 Februarie 2023, ora 07:35, pe Șoseaua Virtuții din București, anunță Infotrafic.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe Șoseaua Virtuții, sensul Ciurel – Crângași, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul despărțitor.

Traficul rutier a fost îngreunat pe durata intervenției.

STB a anunțat că linia 41 este  blocată pe Șos. Virtuții, după stația Pod Ciurel, pe sensul spre Piața Presei, din cauza autoturismului care a rămas suspendat pe calea de rulare a tramvaielor.

Ulterior, STB a precizat că linia 41 funcționează normal pe Șos. Virtuții și că suspendarea circulației a durat 26 de minute.