MENIU

Accident rutier grav, în noaptea primei zile de Paşte

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de 12/13 aprilie, pe raza comunei Muntenii de Sus. Un autoturism, la volanul căruia se afla în tânăr de 19 ani, a acroșat în plin un pieton care circula pe marginea părţii carosabile. În urma leziunilor grave suferite, tânărul, în vârstă de 21 de ani, a decedat la faţa locului, informează Adevărul. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 12/13 aprilie, pe raza comunei Muntenii de Sus. Cosmin Stănciuc (19 ani), din localitatea vasluiană Văleni, se afla la volanul unui autoturism şi circula dinspre Iaşi către Vaslui. Citeste mai mult: adev.ro/nmqtu7

Totodată, o tânără de 16 ani, din comuna Văleni, pasageră în autoturism, a suferit o vătămare corporală, fiind diagnosticată cu „politraumatism prin accident rutier”.
 
“Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că acesta nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Alian Tonica, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.