MENIU

ACCIDENT RUTIER GRAV în Câmpulung: 2 morţi şi 4 răniţi, după ce două microbuze s-au CIOCNIT UPDATE

ACCIDENT GRAV, soldat cu un mort şi 6 răniţi, la Câmpulung

Accident rutier grav, soldat cu doi morţi şi patru răniţi, produs în Câmpulung, la intrarea în oraş, pe DN 17, după ce două microbuze s-au ciocnit.

UPDATE 15.16. Una dintre cele cinci persoane rănite în accidentul produs vineri pe DN 17, la intrarea în Câmpulung Moldovenesc, a murit, astfel că numărul celor care şi-au pierdut viaţa în accident a ajuns la doi, în timp ce răniţii, doi aflaţi în comă, au fost transportaţi la spital.

 

O persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, în urma unui accident produs, vineri după-amiază, pe DN 17, la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc dinspre Gura Humorului, după ce două autovehicule s-au ciocnit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc, cel mai probabil din cauza unei depăşiri neregulamentare.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. Persoanele rănite urmează să fie transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

El a spus că este vorba despre trei persoane din fiecare autovehicul.

Epureanu a mai declarat că în accident au fost implicate un vehicul de transport marfă cu trei locuri, toate ocupate, maşina având volan pe parte dreaptă, şi un minivan, 8+1, în care se aflau trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, în zonă intervin două echipaje de descarcerare şi cinci ambulanţe, dintre care două echipaje SMURD.
El a menţionat că patru dintre victime sunt încarcerate.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur fir, iar politiştii estimează că trafciul ar putea fi reluat în circa 30 de minute.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că, fiind vorba de un accident cu mai multe victime, s-a instituit planul roşu de intervenţie ce presupune angrenarea tuturor resurselor umane şi echipamentelor pentru nevoile de intervenţie de la faţa locului.