MENIU

Accident mortal, în Vrancea: Bărbat spulberat de un TIR pe o trecere de pietoni nemarcată

Sursa foto: Arhivă

Un incident cumplit a avut loc, joi seară, în localitatea Adjud, județul Vrancea. Un bărbat de 70 de ani a decedat, după ce a fost lovit de un TIR pe o trecere de pietoni.

,,Poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi, joi, la ora 20,24, despre producerea unui accident de circulaţie în localitate. Din primele verificări, o autoutilitară condusă de un bărbat, în timp ce se deplasa în municipiul Adjud, a surprins şi accidentat un bărbat de 70 de ani care se afla angajat în traversarea străzii în calitate de pieton. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a pietonului, căruia i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul pietonului", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit Poliţiei, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentul este semnalizată, nu şi marcată, astfel că poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier, dar şi eventuale responsabilităţi ale administratorului drumului.

Mai multe articole despre:
accident vrancea deces tir trecere de pietoni