MENIU

Şoferul beat şi drogat care a lovit mortal un tânăr pe trecerea de pietoni, ARESTAT pentru 30 zile

Accident mortal, în Capitală! Tânăr ucis pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

Accident mortal, duminică dimineța, în zona Nicolae Grigorescu, din Capitală. Şoferul vinovat de producerea tragediei a fost reţinut şi ulterior arestat pentru 30 de zile, informează Realitatea TV.

Șoferul beat și drogat care a provocat un accident mortal ieri în Capitală a fost arestat pentru 30 de zile. Polițiștii care l-au prins după ce a fugit de la locul accidentului spun că bărbatul consumase cocaină, marijuana, dar și alcool. O combinație fatală. Cu atât mai mult, când ești la volan.

Tânărul ucis avea doar 30 de ani. Șoferul care l-a lovit nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat...

"În urma investigațiilor si verificărilor efectuate de polițiști, a fost depistat conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, ca fiind un bărbat în vârsta de 29 de ani din București. Acesta a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat și cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 3 substanțe. A fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice", au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Sursa citată mai arată că bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.

Reamintim că un bărbat de 30 de ani a fost ucis, duminică dimineaţa, la ora 4:40, de un șofer care a fugit de la locul accidentului.

Plăcuța de înmatriculare a căzut, însă, în momentul impactului.

Polițiștii, care l-au găsit pe șofer, spun că acesta consumase cocaină, marijuana și alcool, înainte să se urce la volan.

"În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de polițiștii Brigăzii Rutiere, a fost depistat conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, acesta fiind în custodia polițiștilor. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, precum și pentru stabilirea situației de fapt", transmite Brigada Rutieră.

Din primele cercetări, accidentul s-ar fi produs chiar pe trecerea de pietoni.

Mai multe articole despre:
accident accident bucuresti