MENIU

Accident între două tiruri și o autocamionetă în Teleorman: o persoană a MURIT - Șicanare în trafic

Accident rutier în Teleorman
Accident rutier în Teleorman
Accident rutier în Teleorman

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe E 70, la Vitănești, Teleorman, între două tiruri și o autocamionetă. La fața locului a intervenit Detașamentul Alexandria cu 1 Desc, 1ASAS, 2 SAJ și 2 SMURD.

UPDATE: Victima a murit la spital.

„În accident au fost implicate trei autovehicule (2 tiruri și o autocamionetă), rezultând o victimă, inconștientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani.

Acesta a fost scos rapid de pompierii militari și predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgență la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat.

Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital.

În acest moment pompierii au rămas la fața locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autoritățile competente pentru cercetări”, a transmis ISU Teleorman.

„În ziua de 19 noiembrie în jurul orelor 15 pe DE 70 între municipiul Alexandria și comuna Vitănești a avut loc un accident rutier între două tiruri și o autoutilitară.

 În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei persoane, un bărbat în vârstă de 60 de ani din municipiul Alexandria.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin parchet”, a transmis IPJ Teleorman.

Mai multe articole despre:
accident teleorman tir