MENIU

Accident îngrozitor, în Mehedinți - Un tânăr a murit după ce lemnele dintr-un TIR au căzut peste mașina în care se afla - FOTO

Sursa foto: Facebook Info Trafic 24

Un cumplit accident s-a produs, miercuri seara, în județul Mehedinți. Un tânăr de 30 de ani a murit după ce lemnele dintr-un TIR au căzut peste mașina în care se afla.

Un grav accident a avut loc pe DN 6, la ieșire din Drobeta Turnu Severin, în zona Gura Văii. Traficul este complet blocat.

Din primele informații, se pare că un TIR încărcat cu lemne s-a răsturnat pe partea carosabilă. Material lemnos a căzut peste un autoturism. 

În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate (o persoană din TIR și șoferul autoturismului). 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, descarcerare și SMURD. Din păcate, în urma impactului, șoferul autoturismului, un tânăr de 30 de ani, a decedat.

Șoferul TIR-ului a fost rănit și transportat de la spital. În urma impactului, parapeții de siguranță au fost distrusi.

La fața locului, carosabilul este plin de lemne care s-au răsturnat din TIR. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Mehedinţi pe DN6, la ieșirea din municipiul Drobeta Turnu Severin către Orșova, traficul rutier este blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate autotren și un autoturism.

Mai multe articole despre:
accident dn6 accident mehedinti