MENIU

Accident înfiorător pe o şosea din Iaşi. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat: un mort

Accident înfiorător pe o şosea din Iaşi. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat

Un microbuz plin cu basarabeni s-a rasturnat, marţi, in localitatea Comarna. Din primele informatii, soferul nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile. O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite.

Un pasager a murit şi alţi cinci au nevoie de ingrijiri medicale. Mai multe echipaje medicale de urgenta din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi si SMURD au ajuns la fata locului, insotite de criminalisti care efectueaza cercetari.

Este vorba despre o dubita Mercedes Sprinter, care s-a rasturnat chiar inainte de dealul de la Raducaneni. Masina este distrusa in totalitate iar bagajele sunt imprastiate in jurul autoturismului. Circulatia se desfasoara cu dificultate, iar politistii incearca dirijarea traficului, relatează bzi.ro.

Mai multe victime au fost luate de catre echipajele de prim-ajutor si sunt transportate de urgenta catre Spitalul Judetean de Urgente "Sfantul Spiridon", din Iasi.

Mai multe articole despre:
accident accident Iaşi