MENIU

Accident în centrul Timișoarei, în fața Prefecturii: Mașină făcută zob după ce s-a izbit de un copac - Cine este femeia de la volan - FOTO&VIDEO

Accident grav în centrul Timișoarei. O mașină a fost făcută zob după ce a ajuns într-un copac pe principalul bulevard din orașul de pe Bega. 

Accidentul s-a produs vineri după-amiază pe Bulevardul Revolutiei la Timisoara, pe sensul de circulație dinspre bulevardul C.D. Loga către podul Decebal, potrivit opiniatimisoarei.ro. Din fericire, nimeni n a fost rănit, au transmis polițiștii.

Mașina condusă de o femeie a lovit un indicator rutier și s-a izbit puternic de un copac, ajungând pe spațiul verde dintre bulevard și linia de tramvai, chiar în fața Prefecturii, unde este și sediul Consiliului Județean Timiș.

Potrivit presei locale,femeia care conducea autoturismul este soția președintelui Consiliului Județean Caras-Severin, Romeo Dunca.

Aceasta nu a fost rănită, însă mașina pe care o conducea a fost extrem de avariată.

Accidentul a fost clasat drept tamponare de politistii ajunsi la fata locului, potrivit presei locale. Circulația a fost oprită și s-a desfășurat cu mai multe restricții după producerea accidentului.