MENIU

Accident în București între o autospecială SMURD și un autoturism. Traficul este dat peste cap

SMURD

Un accident grav în care a fost implicată și o autospecială SMURD a avut loc în București, duminică.

Un accident a avut loc duminică în Capitală. Un autoturism s-a ciocnit cu o autospecială SMURD aflată în misiune.

"Calea 13 Septembrie intersecție cu Șoseaua Panduri - accident rutier în care au fost implicate o autospecială SMURD aflată în misiune cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune și un autoturism în care se aflau 2 persoane (1 minor și 1 adult). 

În urma impactului autospeciala SMURD s-a răsturnat pe lateral.

Din aceasta au rezultat 2 victime- un pasager și un pacient), iar din autoturism a fost rănit un minor.

Circulația rutieră este oprită pe Șoseaua Panduri pe sensul dinspre Calea 13 Septembrie catre Dr. Rainer și restricționată pe benzile 1 si 2 Calea 13 Septembrie către Sos Progresului", anunță autoritățile.

Iată și comunicatul celor de la ISU:

"În jurul orei 17:15 s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță SMURD, în Calea 13 Septembrie intersectie cu bd. Panduri.

La momentul producerii accidentului rutier, pacientul din ambulanță (barbat) era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma evenimentului rutier a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, paramedicul din compartimentul in care se afla si pacientul prezenta contuzii Ambii au fost transportati la Spitalul Universitar de 2 ambulanțe SMURD.

Din auto civil, un copil în vârstă de aprox 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat împreună cu mama acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD."

Mai multe articole despre:
SMURD bucuresti accident