MENIU

ACCIDENT în Alba: Două persoane au murit după ce au fost lovite pe trotuar de o autocamionetă

<p>Accident cumplit &icirc;n Capitală: Copil, lovit mortal de o maşină după ce s-a speriat de un c&acirc;ine</p>

Un bărbat şi o femeie din localitatea Sâncel, judeţul Alba, au murit, sâmbătă, după ce au fost loviţi pe trotuar de o autocamionetă care ar fi avut o defecţiune tehnică, posibil o explozie la una dintre roţi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba două persoane au decedat după ce au fost lovite de o autocamionetă care a pătruns pe trotuar din cauza unei defecţiuni tehnice, accidentul producându-se la ieşirea din localitatea Sâncel.

”Din primele cercetări, accidentul s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni tehnice, posibil o explozie la una dintre roţi. În acest caz, cercetările sunt în curs de desfăşurare”, susţin reprezentanţi ai Poliţiei Alba, scrie Mediafax

Echipajul SMURD ajuns la faţa locului nu a mai efectuat manevre de resuscitare, ”din cauza leziunilor incompatibile cu viaţa ale celor două persoane”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

”Cele două persoane aveau leziuni incompatibile cu viaţa, colegii nici nu au mai început manevrele de resuscitare. Acestea au fost lovite de o autocamionetă de 3,5 tone. Din cauza leziunilor, colegii nu au putut să estimeze cu precizie ce vârstă aveau, dar erau persoane de vârsta a treia, cu siguranţă. Noi am intervenit cu o Ambulanţă SMURD, cu o autospecială, cu şase subofiţeri, care au ajuns la faţa locului şi au constatat leziunile incompatibile cu viaţa şi s-a solicitat prezenţa medicului pentru constatarea decesului”, susţin oficiali ai ISU Alba.

Potrivit unor localnici, persoanele decedate au ieşit să se plimbe înainte de impact. Şoferul este anchetat pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt în desfăşurare.