MENIU

ACCIDENT GROAZNIC în Alba: 7 persoane, dintre care 3 copii, RĂNITE: un microbuz a lovit o maşină

Accident groaznic în Alba

Şapte persoane, între care trei copii, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs în judeţul Alba, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un autoturism, apoi s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că accidentul rutier a avut loc între localităţile Şibot şi Cugir.

Prodan a precizat că șoferul microbuzului a intrat în depăşirea autoturismului, iar în momentul în care a revenit pe banda de circulaţie a acroşat mașina, apoi s-a răsturnat.

Potrivit sursei citate, în urma impactului şapte persoane din microbuz au fost rănite. Astfel, doi bărbaţi de 26 şi 36 de ani sunt în stare mai gravă, având fracturi la coloană sau la membre, iar alte cinci persoane, între care şi trei copii cu vârste între cinci şi opt ani, au leziuni uşoare.

Luminiţa Prodan a mai spus că victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba, iar poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

În microbuzul implicat în accident se aflau zece persoane.