MENIU

ACCIDENT GRAV. Un om de afaceri şi un lider PSD, în stare gravă la spital

Accident grav în Hunedoara

Omul de afaceri Georgel Lascăr şi un lider PSD din Vulcan, Marin Coltescu, au fost răniţi în urma unui accident rutier petrecut pe DN66, în zona localităţii Pui.

Georgel Lascăr, om de afaceri cunoscut în Valea Jiului, a fost transportat în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier petrecut marţi după-amiază, în apropiere de Pui, pe DN 66 Haţeg – Petroşani. În acelaşi accident rutier a fost rănit şi lider PSD din Vulcan, Marin Coltescu, pasager în autoturismul condus de Lascăr, scrie zhd.ro.

Evenimentul rutier a fost provocat de o şoferiţă din judeţul Alba, care într-o curbă la dreapta, în localitatea Băieşti, a intrat pe contrasens lovind autoturismul în care se aflau hunedorenii.

"În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto (n.r. Georgel Lascăr) şi rănirea  uşoară a conducătoarei auto şi a doi pasageri, aflaţi în cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier", a precizat comisarul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Mai multe articole despre:
Hunedoara om de afaceri accident hunedoara