MENIU

Accident grav pe E58: Există patru victime

Drumul European 58 a fost blocat timp de aproximativ două ore, după un accident în care au fost implicate trei mașini, soldat cu patru victime.

"Drumul E58 a fost redeschis circulaţiei, carosabilul a fost curăţat de pietriş. Se poate circula în condiţii pe ambele sensuri de mers din - şi înspre oraşul Tăuţii Măgherăuş", a precizat Florina Meteş.

Conform acesteia, în urma accidentului, patru persoane, pasageri, aflaţi în maşinile implicate în acccident, au fost descarcerate de echipajele ISU Maramureş şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare, scrie Agerpres.

Meteş a mai precizat că accidentul a fost produs de un bărbat în vârstă de 47 ani, aflat la volanul unei autocarosate de mare tonaj încărcată cu pietriş, care, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de mers la carosabilul umed, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat pe contrasens, provocând o coliziune cu alte două autoturisme, care circulau regulamentar.

La fața locului a fost trimisă o macara pentru a repune pe roți carosata răsturnată, iar alte utilaje cu lamă au acționat pentru a strânge și îndepărta pietrișul împrăștiat. Ulterior, carosabilul a fost curățat cu apă. Pe durata blocajului, s-au format cozi de maşini de peste 2 kilometri pe ambele sensuri ale E 58.

Mai multe articole despre:
accident victime e58