MENIU

Accident grav pe DN6: un bărbat a murit, soţia lui a fost grav rănită

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, a decedat, iar soţia lui în vârstă de 61 de ani a fost rănită, fiind transportată cu un elicopter SMURD la un spital din capitală, după ce maşina în care se aflau a intrat în foişorul unei fântâni de pe marginea drumului naţional 6, în dreptul localităţii Naipu. 

"Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Alexandria, judeţul Teleorman, conducea un autoturism Dacia Super Nova pe DN 6, în direcţia Alexandria când, în dreptul localităţii Naipu, judeţul Giurgiu, maşina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă şi a intrat în foişorul unei fântâni. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea soţiei acesteia, o femeie în vârstă de 61 de ani", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

La faţa locului a sosit un echipaj al ISU Giurgiu pentru descarcerare şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, dar şi un elicopter SMURD.

"Echipajul de pe ambulanţă a constatat decesul bărbatului, iar femeia a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din capitală', a completat Cornel Vasilache, conform Agerpres.

Poliţiştii rutieri au deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului.

Mai multe articole despre:
accident